Ontdek het AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G objectief

Ontdek het AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G objectief

Nadja Geskus 645 0
Nikon Europe deelt op YouTube allerlei interessante video’s, waarin je kennis maakt met de verschillende Nikkor objectieven. De reeks objectieven wordt getest in het prachtige Mongolië. In deze video wordt het AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G objectief getest met een aantal skateboarders.

AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

In deze prachtige video zie je hoe professioneel fotograaf Scott A. Woodward en fotografie liefhebber Chantal Windley op pad gaan met het AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G objectief. Ze nemen een camera met het objectief mee naar een prachtige urban locatie in Ulaanbaatar, waar ze een aantal skateboarders laten poseren. De jonge Mongoolse skateboarders worden op een prachtige manier geportretteerd. Het mediumtele portretobjectief is daar dan ook uitermate geschikt voor. Voor zowel binnen als buiten gebruik. De snelle f / 1.8 diafragma zorgt voor een mooie ondiepe scherptediepte en hier kun je dan ook een mooie bokeh mee creëren.

 

 

Objectieven

Nikon Europe plaatste meer van dit soort prachtige video’s over hun objectieven. Indien je meer video’s in Mongolië wilt bekijken, kun je terecht op hun YouTube kanaal. Inmiddels hebben ze al een hoop andere video’s daarna geplaatst, dus je zal even door de video’s moeten scrollen.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja