OnOne Perfect Effects 9 Free - 170 gratis presets

Julian 8276 6
OnOne heeft een gratis versie van Perfect Effects 9 uitgebracht. Het softwarepakket met 170 presets is te gebruiken als los programma, of als plug-in voor Adobe Photoshop, Lightroom of Apple Aperture.

Softwaremaker OnOne gaf de afgelopen jaren regelmatig gratis licenties weg van het pakket Perfect Effects. Dat ging altijd om een tijdelijke actie. Nu is er op de website van de fabrikant een gratis versie verschenen van Perfect Effects 9. Dit keer lijkt het niet om een tijdelijke aanbieding te gaan.

OnOne Perfect Effects 9 Free werkt als losstaand pakket, of als plug-in voor Adobe Photoshop, Lightroom of Apple Aperture. In het programma vind je 170 presets waarmee je foto's van effecten kunt voorzien. De effecten zijn te combineren en kunnen naar wens aangepast worden.

Perfect Effects 9 Free

Gratis download

Perfect Effects 9 Free is beschikbaar voor Windows (7, 8 en hoger) en Mac OS X (10.8 of nieuwer). Je kunt het pakket downloaden na het achterlaten van je e-mailadres.

Perfect Effects effecten

afbeelding van Daan Meeusen

Is enkel voor 64 bits versie. Had wel vermeld mogen worden

afbeelding van Anoniem

Ik denk wel dat 99% van de fotografen tegenwoordige met een 64bits OS/software werken. Die ook bijpassende tools op de computer hebben. Dus dan snap ik wel dat het er niet bij stond.

afbeelding van Anoniem

Geen idee waarom hij niet werkt, maar ik krijg steeds de melding dat er een appcrash heeft plaatsgevonden. Heb een 64 bits versie.

afbeelding van Anoniem

Geen idee waarom het programma niet werkt, maar ik krijg steeds de melding dat er een appcrash heeft plaatsgevonden.

afbeelding van jans kudjee

Leuke software,maar loopt snel vast.steeds maar weer opnieuw opstarten.

afbeelding van Anoniem

Ja, ik heb het ook steeds voor met deze nieuwe uitgave..