Ontroerende commercial van student gaat viral

Onofficiële Adidas commercial van filmstudent gaat viral

Fabienne Keijzer 835 0
Tijdens een filmopleiding is het gebruikelijk dat, als je een carrière in de reclamewereld beaamd, je af en toe een zogenaamde speculatieve commercial maakt. De Duitse regiestudent Eugen Merher maakte zo’n commercial voor Adidas.

Speculatieve Adidas commercial van Duitse filmstudent

Helaas heeft het sportmerk (nog) niet gereageerd op de commercial van de 26-jarige Duitse filmregiestudent Eugen Merher. Maar dat maakt eigenlijk niet uit want de korte film over een voormalig marathonloper gaat het hele internet over. In de ontroerende video zie je een man op leeftijd die in een verzorgingstehuis woont. Hij wil niets liever dan nog een keer naar buiten gaan om te rennen, maar hij wordt telkens tegengehouden door het personeel. Totdat de andere bewoners hem helpen.

Viral video 

Eugen Merher laat aan Huffington Post weten dat hij en zijn team geprobeerd hebben om in contact te komen met Adidas, maar er werd niet gereageerd.  Het blijft dus helaas bij een speculatieve commercial. Wel met groot succes, want de film is viral gegaan en staat momenteel op de vijfde plek in YouTube’s Trending Video’s lijst.
Eugen heeft inmiddels een mooi portfolio opgebouwd met prachtige video's. Neem vooral eens een kijkje op zijn website

Lees ook: Zeemeerman gaat viral met hilarische fotoshoot

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne