Onderweg fotoboek maken met app van Hema

Onderweg fotoboek maken met app van Hema

Nadja Geskus 1974 0
Op vakantie prachtige foto's gemaakt en kun je niet wachten om hiervan een mooi fotoboek te maken? Dat hoeft ook niet! Met de app van Hema kun je onderweg vast beginnen aan je fotoboek en deze thuis afmaken.

Met de app van Hema is het erg gemakkelijk om een fotoboek samen te stellen. De app is snel en makkelijk in het gebruik. Iedereen kan het! Het is zelfs al mogelijk om binnen 5 minuten een fotoboek te maken. 

Onderweg vast beginnen

Het handige aan de app van Hema is dat je onderweg vast aan je fotoboek kunt beginnen. Later kun je deze op je tablet of PC thuis afmaken. De app heeft dezelfde look and feel als online en als de software. Zo raak je niet de weg kwijt en kun je heel gemakkelijk verder werken. Ook is het mogelijk om samen aan hetzelfde fotoboek te werken! Zo kan iedereen waarmee je op vakantie bent geweest een mooie toevoeging aan het boek geven!

Fotoboek maken

Foto's kun je ook rechtstreeks van Facebook, iCloud, Instagram of Flickr halen. Zo kun je een heel compleet boek maken. Het resultaat sla je gemakkelijk op in de cloud of lokaal op je PC. Als je je fotoboek af hebt, bestel je in dezelfde order makkelijk ook een canvas van je mooiste vakantiefoto. Alle fotoproducten van Hema zijn namelijk via dezelfde software te bestellen. 

Onderweg fotoboek maken met app van Hema

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja