Onderwaterhuis voor Sony NEX-7

jesse kraal 2268 0
Nauticam had al behuizingen voor de Sony NEX-5 en de NEX-5n, binnenkort kun je ook met je NEX-7 bij de Amerikaanse fabrikant van onderwaterhuizen terecht. Ze zijn er overigens vroeg bij, de Sony NEX-7 is pas net op de markt en is nog zeer moeilijk leverbaar.

Een Sony NEX-7 vinden is een hele opgave, de vraag ligt een stuk hoger dan het aanbod. Zoveel hoger dat op veilingsite Ebay de camera al voor meer dan 3700 dollar is verkocht, ongeveer driemaal de nieuwprijs.

Nauticam

Nauticam heeft blijkbaar de hand weten te leggen op een exemplaar, want ze komen nu al met een onderwaterhuis voor de Sony NEX-7. Met de NA-NEX-7 kun je de camera bijna volledig bedienen, alleen zoomen kan niet. Opvallend genoeg staat het Carl Zeiss 24mm-objectief (nog) niet in de lijst met ondersteunde objectieven.

Op dit moment heeft de fabrikant enkel nog computerafbeeldingen van het onderwaterhuis vrijgegeven. Wat deze gaat kosten en vanaf wanneer je deze kunt bestellen is nog niet bekend.

Nauticam

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse