Olympus OM-D E-M10 'Limited Edition'

Olympus OM-D E-M10 'Limited Edition' in drie kleuren

Julian 2642 3
Olympus brengt de OM-D E-M10 in een 'Limited Edition' op de markt. De bekleding en diverse designelementen van de behuizing zijn voor de speciale editie aangepast. Je hebt keuze uit een oranje, groene of zwarte uitvoering.

In de basis is de Limited Edition gelijk aan de originele Olympus OM-D E-M10, maar de fabrikant heeft de speciale uitgave voorzien van een aantal afwijkende stijlelementen. Je hebt keuze uit drie verschillende kleuren: oranje, groen of zwart. De lensdop van de meegeleverde 14-42mm pancake-zoom wordt afgestemd op de kleur die je kiest.

Olympus OM-D E-M10 Limited Edition Orange

Details

De Olympus OM-D E-M10 Limited Edition wordt geleverd met een leren camerariem, voorzien van een dikke padding, net zoals een horlogebandje, waardoor hij zeer prettig aanvoelt, aldus het persbericht.

Ook de belettering van de camera is anders dan gewoon, bij de Limited Edition is deze uitgevoerd in metaal. Ook de randen en de textuur van de behuizing zijn anders dan bij de 'gewone' OM-D E-M10.

Prijs en beschikbaarheid

Eind juni is de OM-D E-M10 Limited Edition verkrijgbaar, bij een aantal geselecteerde dealers. Olympus geeft de OM-D E-M10 Limited Edition een richtprijs van 849,99 euro (inclusief 14-42mm pancake-zoom).

Olympus OM-D E-M10 Limited Edition

afbeelding van Anoniem

als nederland de wereldcup wint dan koop ik die oranje!

afbeelding van Anoniem

Die uitdaging durf ik ook wel aan, het risico dat je met zo'n lelijke camera om je nek gaat lopen is niet zo groot (los van de kwaliteit uiteraard, die prima is)

afbeelding van Sjekster

Ja, laat ik meer gaan betalen voor een lelijkere uitvoering! ;). Echt vreselijk, sorry...

Reguliere editie, en dan met name de zilveren, is wél prachtig!