Reparaties nog steeds in Breda

Olympus Nederland is verhuisd naar Leiderdorp

Redactie DIGIFO... 1120 0
Het hoofdkantoor van Olympus Nederland is vanaf deze week verhuisd naar een volledig nieuw pand aan de zorgboulevard bij Leiderdorp. Dit moderne en transparante pand ligt pal aan de A4 en moet een inspirerende werkomgeving worden voor verkoop- en marketingafdelingen van het bedrijf.

Het hoofdkantoor van Olympus lag voorheen in Zoeterwoude en is nu verplaatst naar de zorgboulevard in Leiderdorp om zo eenvoudiger te bereiken te zijn voor klanten, medewerkers en leveranciers. De algemene directeur van Olympus Nederland, Henk Braat, is trots op het nieuwe bedrijfspand. 'Het pand ondersteunt ons in het realiseren van onze ambitieuze zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. Daarnaast sluit het naadloos aan op het innovatieve karakter van onze producten en diensten', aldus Braat.

Olympus Nederland is verhuisd naar LeiderdorpLees ook: Review: Olympus PEN-F

Olympus reparaties in Breda

Gebruikers die last krijgen van haperende producten kunnen niet in het nieuwe kantoor terecht, reparaties van consumentenartikelen, zoals camera's, blijven verricht worden in het pand bij Breda.

Wij wensen alle 140 medewerkers van Olympus die verhuizen naar deze nieuwe locatie veel succes en werkplezier in Leiderdorp.

Kijk voor meer informatie op de website van Olympus.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie