Olympus met nieuwe versies Master en Studio

Raymond 456 0
Olympus heeft zijn twee softwarepakketten Master en Studio voorzien van een update. Beide pakketten kunnen nu overweg met de Olympus PEN E-P1.

Ook hebben de nieuwe versies een verbeterde ondersteuning voor de creatieve filters gekregen. Zo kun je de filters pas in de nabewerking toepassing, in plaats van alleen direct in de camera.

Een andere nieuwigheid is de video-editor. Hiermee kun je HD-filmpjes monteren die met  onder andere de Olympus E-P1 geschoten zijn.

Tenslotte brengt de update een betere ondersteuning van de e-Portrait/Beauty Fix-functies. Hiermee kun je portretten achteraf verbeteren of speciale effecten meegeven.

De update is gratis te downloaden van de Olympus website. Geregistreerde gebruikers kunnen gebruik maken van de 'Update Software'-functie.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond