Olympus Global Open Photo Contest in volle gang

Olympus Global Open Photo Contest in volle gang

Jasper van Bladel 1287 0
Olympus organiseert weer de Olympus Global Open Photo Contest. Zowel beginnende fotografen als professionals worden uitgenodigd om deel te nemen. Inzenden kan tot 10 januari volgend jaar. De hoofdprijswinnaar maakt kans op Olympus-camera’s en geldprijzen.

De onlinewedstrijd kent vier verschillende categorieën: “Power of Life”, “Connections to Cherish”, “Places that Inspire” en “Perspectives often Missed”

Tijdens de gehele wedstrijdperiode is het mogelijk om inzendingen aan te passen en de foto's te vervangen door andere beelden. Foto's moeten in jpg-formaat worden aangeleverd met een maximale bestandsgrootte van 15MB.

Foto's mogen met alle camera's van ieder merk gemaakt zijn. Ook smartphone-foto's zijn welkom in de wedstrijd. Fotobewerkingen zijn volledig toegestaan.

Prijzen

In april worden de winnaars door de jury bekendgemaakt. De hoofdprijswinnaar ontvangt de Olympus OM-D E-M1 Mark II en een miljoen Japanse yen. Omgerekend is dat zo'n 7400 euro.

Daarnaast bestaat de prijzenpot voor de winnaars per categorie uit andere camera’s van Olympus. Eervolle vermeldingen krijgen allemaal een mooi Moleskine-notitieboek.

Bekijk alle details over deelname en de voorwaarden hier.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper