Nieuwe afstandsbediening voor Olympus-camera's

Olympus en Profoto kondigen Air-Remote TTL-O aan

Redactie DIGIFO... 758 0
Olympus en Profoto hebben vandaag een samenwerking aangekondigd met de introductie van een afstandsbediening voor Olympus-camera's. De Air Remote TTL-O geeft volledige controle over Profoto Air TTL flitsers zodat je complete controle hebt over het licht.

Door de Air-Remote TTL-O op de flitsschoen van je Olympus-camera de schuiven, kan je draadloos en zeer precies het licht vervormen zoals jij dat wilt. De Air-Remote TTL-O maakt het mogelijk om acht verschillende Profoto-flitsers in te stellen en te besturen, zowel individueel als in groepen. Met deze nieuwe Air-Remote brengt Profoto TTL en HSS naar Olympus-camera's.Olympus en Profoto kondigen Air-Remote TTL-O aanLees ook: Profoto B1: Studioflitser met de voordelen van TTL

Prijs en beschikbaarheid Air-Remote TTL-O

De Profoto Air-Remote TTL-O werkt met de OM-D E-M1 Mark II, de OM-D E-M5 Mark II en de Olympus PEN-F en moet één dezer dagen beschikbaar zijn. De precieze adviesprijs is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal deze niet veel verschillen van de prijs van Air-Remotes voor andere camerasystemen en ligt dus naar verwachting rond de € 349,-.

Kijk voor meer informatie op deze website van Profoto.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie