Olloclip lenzen voor iPhone 7 en 7 Plus

Olloclip komt met drie lens kits voor de iPhone 7 en 7 Plus

Fabienne Keijzer 1958 0
Hoewel de camera’s van de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus al veel beter zijn, kan het natuurlijk altijd nóg beter. Olloclip komt met drie verschillende lens-sets voor de nieuwste iPhone’s. In die lens-set zitten onder andere een groothoek-, tele-, en macrolens die je gemakkelijk aan je telefoon bevestigt middels een opzetsysteem.

Olloclip

Olloclip introduceert Connect: een systeem dat je gemakkelijk kunt bevestigen aan je iPhone waarbij je de lens kunt verwisselen. Dit systeem klik je om je telefoon heen. Je kunt de adapter zelfs gebruiken in combinatie met een screenprotector. Het systeem geeft namelijk een ruimte van een halve millimeter, ongeveer de dikte van de gemiddelde screenprotector. De adapter biedt een opzetstuk waar je verschillende lenzen op kunt bevestigen. Het bedrijf komt met wel drie verschillende sets met opzetbare lenzen voor de nieuwste iPhone 7 en 7 Plus.

Olloclip iPhone 7 lensOlloclip iPhone 7 lens

De kits

Core Lens kit: 180 graden fisheye-lens, 15x Macro lens, super-side optic van 120 graden. De set kost 119,99 euro. 
Active Lens kit: 2x telefoto-style lens, ultra-wide 155 graden lens. Deze set kost 149,99 euro.
Macro Lens kit: deze set bestaat uit 7x, 14x en 21x macrolenzen. Deze set kost 99,99 euro. 

Het is nog niet duidelijk wanneer de setjes beschikbaar zullen zijn. Ze zijn al wel vooruit te bestellen. Kijk voor meer informatie op de website van Olloclip.

Lees ook: Olloclip Studio case voor iPhone

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne