Nog betere smartphonefoto's

Nu op Kickstarter: Sandmarc – filters voor je iPhone

Redactie DIGIFO... 710 0
Om Chase Jarvis te citeren: 'De beste camera is diegene die je bij je hebt'. Voor de meeste mensen houdt dit in dat hun beste camera meestal de camera van hun smartphone is. En om de foto's van deze 'beste' camera nóg beter te maken komt Sandmarc met een serie filters voor de iPhone.

Het amerikaanse merk Sandmarc produceert al jaren filters voor GoPro-camera's en drones en merkte onlangs op dat er nog geen goede filters zijn voor smartphones. Daarom besloot het bedrijf twee nieuwe producten te ontwerpen: de Drama- en de Scape-filter.

De Drama-filter is een kleine polarisatiefilter en de Scape-filter is een ND-filter die verschijnt in verschillende sterktes (ND4, ND8 & ND16). Met de handige filterclip kan je de filters makkelijk en snel op je iPhone bevestigen en is het ook mogelijk om meerdere filters over elkaar heen te plaatsen.

Lees ook: Nu op Kickstarter: Arsenal – de intelligente assistent

Sandmarc op Kickstarter

Om de productie en verspreiding van de filters te financieren is Sandmarc een Kickstarter-campagne begonnen. In de korte tijd dat deze online staat heeft het bedrijf al meer dan 4.000 dollar opgehaald. Sandmarc hoopt uiteindelijk op een bedrag van maar liefst $ 100.000,- en heeft dus nog wel een lange weg te gaan.

Kijk voor meer informatie over de Kickstarter-campagne van Sandmarc op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie