Prachtig boek vol urbex-fotografie

Nu op Kickstarter: Orphans of Time – Rebecca Bathory

Redactie DIGIFO... 682 0
Vijf jaar geleden zette Rebecca Bathory haar eerste stappen in oude verlaten gebouwen en werd ze op slag verliefd op de urbex-ervaring. Nu heeft ze haar mooiste foto's van de afgelopen vijf jaar geselecteerd en gebundeld en wil ze graag een prachtig boek uitbrengen.

Wat in 2012 begon met een excursie naar een verlaten schoolgebouw, veranderde snel in een ware passie. Nu, vijf jaar later, heeft Bathory meer dan 500 verlaten gebouwen bezocht en deze op een prachtige wijze vastgelegd met ruimte voor de historie en voormalige grootsheid van het gebouw. Bathory heeft een selectie van 200 foto's gemaakt die ze wil uitbrengen in een boek met een gelimiteerde oplage van 2000.

Lees ook: Nieuw op Kickstarter: veelbelovende Aurora PowerND filters

Orphans of Time op Kickstarter

Het boek Orphans of Time staat nog maar nét op Kickstarter en heeft nu al ruim £ 4.400,- opgehaald. Bathory hoopt in totaal £ 25.000,- op te halen, waar ze nog 29 dagen voor heeft. Mocht ze meer dan de beoogde £ 25.000,- ophalen, heeft Bathory al laten weten de rest van het geld te steken in de doorzetting van haar urbex-project.

Kijk voor meer informatie, om het project te ondersteunen en om het boek te bestellen op de Kickstarter-pagina van het project.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie