'Magic Moment Maker'

Nu op Kickstarter: Meyer-Optik Lydith 30

Redactie DIGIFO... 510 0
Meyer-Optik is wederom een Kickstarter-campagne begonnen om een klassiek en vergeten objectief nieuw leven in te blazen. Het Lydith 30mm f/3.5objectief is gebaseerd op een objectief uit 1964 dat een groot aantal liefhebbers kreeg en Meyer-Optik wil dit objectief terug op de markt brengen.

Toen halverwege de jaren 60 de Lydith 30 verscheen kreeg dit objectief al snel een grote schare fans vanwege de scherpte, het contrast en de mooie kleuren die het objectief kan vastleggen. Meyer-Optik heeft een aantal fotografen al op pad gestuurd met een prototype en als we deze fotografen mogen geloven is deze nieuwe versie minstens net zo goed. Veel van de fotografen, die al ruime ervaring hebben met Meyer-Optik-objectieven, rekenen de Lydith nu al tot hun favoriete objectieven en hebben dit objectief omgedoopt tot de 'Magic Moment Maker'.

Lees ook: Nieuw portretobjectief van Meyer-Optik

Meyer-Optik op Kickstarter

Meyer-Optik is geen vreemde van Kickstarter. Het Duitse bedrijf heeft in de afgelopen drie jaar al vier keer eerder dit crowdfunding-platform gebruikt om een klassiek objectief nieuw leven in te blazen.  Deze campagne staat nog maar een aantal dagen online en al heeft nu al meer dan vier keer het beoogde bedrag van $ 50.000,- opgehaald.

Kijk voor meer informatie en op een Magic Moment Maker te bestellen op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie