Nu ook nietsverhullende productfoto's Fujifilm X-T1 gelekt

jesse kraal 2856 1
Zelf kwam Fujifilm met een teaser, maar kort erna stonden ook de eerste gelekte foto's van de X-T1 online. Waren die foto's nog niet allemaal even scherp en duidelijk, dankzij een serie uitgelekte productfoto's heeft het uiterlijk van de X-T1 helemaal geen geheimen meer.

Erg goed met het onder de pet houden van hun nieuwste systeemcamera is Fujifilm niet. Foto's van de X-T1 lekte al eerder uit, maar nu hebben we via een Japanse geruchtenwebsite ook al een set nietsverhullende productfoto's. Op onderstaande foto's zien we voor het eerst ook de optionele batterijgreep.

Niet duidelijk is of de greep ook een extra greep aan de voorzijde geeft, zoals de batterijgreep van de Olympus OM-D E-M5, of dat het enkel om een verticale greep gaat.

Officieel op 28 januari

Saillant detail: Fujifilm's X-T1 lijkt misschien wel meer op een klassieke Nikon-spiegelreflex dan Nikon's eigen DF. Op 28 januari toont Fujifilm de X-T1 zelf aan de wereld.

Fujifilm X-T1

Fujifilm X-T1

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van peter

eerder een Minolta
of een Yashica