Nu na te bestellen: DIGIFOTO Pro Magazine 1.2009

Redactie 2328 0
De eerste editie van 2009 is nu na te bestellen. Vernieuwd, op groter formaat en met 150 pagina's nu nog dikker dan zijn voorganger. Meer te lezen, meer te zien en meer te doen. Bekijk hier een voorproefje.

Met in deze editie onder andere:

Wildlife fotografie
We besteden uitgebreid aandacht aan wildlife fotografie. Drie topfotografen vertellen alles wat je moet weten. Techniek, materiaalkennis maar ook know-how van het dierenrijk.

Documentaire fotografie
Een verhaal vertellen met je foto's. Documentaire­fotografen Martin Roemers en Izabella Roosendaal  vertellen over hun werkwijze. Waar moet je op letten, welk materiaal gebruiken ze en hoe schiet je zelf betere documentaire series?

Reportage: Fotostudio John Geven
Professioneel fotograaf John Geven is verlamd tot aan zijn nek, maar runt een grote fotostudio.  Een reportage achter de schermen.

Cameratelefoons
Camera's in mobieltjes worden een steeds beter alternatief voor de compactcamera. We testen de nieuwste high-end modellen en interviewen een professional die graag werkt met zijn mobiel.

Fotoalbums
Je eigen foto's professioneel presenteren in een fotoboek? We namen de proef op de som bij aanbieders van luxe fotoboeken en geven je tips hoe je zelf een lay-out kunt maken.

Serieverwerking in  Lightroom
Hoe krijg je consistente resultaten bij het verwerken van een complete serie foto's in Lightroom? In een workshop leggen we het je uit.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie