Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 2/2008

Raymond 2068 0
De nieuwe editie van DIGIFOTO Pro ligt nu in de winkel. In deze editie onder meer aandacht voor fullframe-camera's, kleurmanagement en compositie. Als extraatje hebben we een 68 pagina's tellende special over zwart-wit fotografie geheel kosteloos bijgevoegd.

Full Frame
Full-Frame fotografie is hot en dslr's met een 24x36 mm kleinbeeldsensor worden steeds betaalbaarder.  Maar wat is het precies, wat kun je ermee en wat zijn de typische voor- en nadelen?

Camera- en objectievenreviews
Uiteraard bekijken we ook de nieuwste dslr's. In deze editie aandacht voor de Canon EOS 5D Mark II, Nikon D700, Sony Alpha 900, Canon EOS 50D, en de Nikon D90. Daarnaast reviews van de Tamron 70-200 F2.8 en Sigma 50mm F1.4. Ook de compacte Panasonic LX3, Ricoh GX200 en Pentax W60 komen aan bod.

Erwin Olaf
DIGIFOTO Pro spreekt met de topfotograaf Erwin Olaf  en geeft een indruk van zijn werk.

Kleurbeheer - van klik tot print
Tussen het maken van een foto en een geslaagde afdruk zit een relatief complex traject. DIGIFOTO Pro legt uit hoe je meer haalt uit je fotografie door rekening te houden met kleurprofielen, monitorkalibratie en afdruktechnieken.

Cursus compositie
Bij het maken van een goede foto is de compositie enorm belangrijk. DIGIFOTO Pro vertelt je in een expert-cursus Compositie hoe je mooiere foto's maakt, waar je op moet letten en leert je op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken.

Straatfotografie
DIGIFOTO Pro maakt kennis met Erik Borst, een straatfotograaf, en geven ruimte aan zijn verhaal, zijn foto's en zijn kennis en zijn kennis en kunde.

Nieuwe rubrieken: Talent & Feedback
In Talent geven we studenten of pas afgestudeerden van fotoacademies de kans zich te presenteren. Feedback is de rubriek waarin professionele fotografen lezersfoto's beoordelen en laten zien wat beter had gekund.

.. en meer!

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond