Nu in de kiosk: DIGIFOTO Pro 3-2009

Redactie 1266 0
Vanaf nu ligt-ie in de kiosk, of bij jou op de deurmat: de nieuwe DIGIFOTO Pro. Deze keer met een zeer gevarieerde mix van onderwerpen. Reisverslagen, reviews, unieke fotografieprojecten en meer lees- en kijkvoer. Bekijk hier een voorproefje.

Cover
De coverfoto is afkomstig van de 23-jarige Kirsten Wilmink. Dit jonge talent viel op bij de Photo Academy Award 2009 met maar liefst 7 categorienominaties, waarvan ze er twee won. De fotografe vertelt over haar opzienbarende serie 'The Truth About Germans'.

Reisverslagen: Van Rusland tot Gambia
Bewapend met een spiegelreflex reisde onze verslaggever Julian Huijbregts per trein dwars door Rusland, Mongolië en China. Lezer Nils Schoonhoven zoekt zijn fotografische heil in Afrika en vergezelt een team van ontwikkelingsorganisatie Yep!Africa.

Fotograferen tegen eenzaamheid
Een uniek fotografieproject van jongerenorganisatie Youth Service Initiative probeert ouderen in verzorgingstehuizen en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Dat levert niet alleen ontwapenende foto's op, maar ook een mooi verhaal.

Patricia Steur
Een goed gesprek met een van de bekendste Nederlandse fotografen.

Foto’s in alle hoofdsteden
Op onze website las je al over Jeroen Swolfs. De fotograaf gaat álle hoofdsteden ter wereld fotograferen. In het magazine zie je meer van zijn werk en vertelt hij over zijn werkwijze.

Nieuwe camera’s
Reviews van de Nikon D300s, Sony A550, Pentax K-7 en de Ricoh GR Digital III. Daarnaast bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van compactcamera’s, die steeds innovatiever worden.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie