Nu in de kiosk: DIGIFOTO Pro 2-2009

Redactie 1641 0
De nieuwste editie van DIGIFOTO Pro ligt nu in de winkels. Met een special over manipulatie, reviews van dslr's en objectieven, interviews, workshops en veel meer.

Special: Manipulatie
Manipulatie in de fotografie is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp geweest. Wij laten enkele fotografen aan het woord bij wie manipulatie een vast onderdeel vorm van hun kunstwerken. Ook laten we zien hoe je in Photoshop zelf manipuleert.

Tilt-shift
Tilt-shiftobjectieven zijn een krachtig instrument om perspectiefvertekening tegen te gaan. En om het scherptevlak te verleggen. We testen de Canon TS-E 17mm f/4L, maar kijken ook of je met nabewerking en zonder peperduur objectief hetzelfde resultaat kunt bereiken.

Fotograferen met een hartafwijking
Sander du Floo (23) werd geboren met een zeer ernstige hartkwaal, waardoor hij moet leven met een minimale conditie en energie. Toch vond hij in fotografie zijn passie terug. In deze editie doet hij zijn verhaal.

Review: Sigma DP2
Een uitgebreide review van de nieuwe compacte camera met grote beeldsensor.

Review: Olympus Pen E-P1
De nieuwe camera van Olympus, gebaseerd op de Micro Four Thirds standaard. combineert een grote sensor met een compact formaat en verwisselbare lenzen. Het begin van een nieuw cameratype?

Van Klik tot Kunst - bewerken als een pro
Beeldbewerking is meer dan trekken aan wat schuifjes of het toepassen van (veel te heftige) filters. Het is veel belangrijker om te weten wát je doet en wat dat voor invloed heeft op je beeld. In deze feature-workshop geen goedkope trucs, maar gedegen en verantwoorde basis voor professionele resultaten.

+ nog veel meer!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie