NRC DeLUXE in het teken van Anton Corbijn

Ymke Frijters 1905 0
Anton Corbijn is gastredacteur voor de komende editie van NRC DeLuxe. Dit glossy magazine zit op zaterdag 19 oktober bij NRC Weekend. De foto's in het magazine zijn bijna allemaal van Corbijn zelf.

De veertiende editie van het magazine werd onthuld tijdens de VIP-lancering in Club ABE in Amsterdam, door Martijn Standaart, commercieel directeur NRC Media. Het luxe- en lifestyleblad komt elke twee maanden uit bij NRC Weekend.


De cover van de NRC DeLUXE met Anton Corbijn als gastredacteur

In het blad staat onder andere een interview met Corbijn. Ook komt de inmiddels 82-jarige John le Carré aan het woord, de schrijver van het boek 'A Most Wanted Man', dat Corbijn verfilmde. Verder wordt aandacht besteed aan de tweeduizend speeltuinen in Berlijn en een schoolproject in Ethiopië, dat Corbijn bezocht om foto's te maken voor de 65e editie van de kinderpostzegels.

Elke editie van DeLUXE wordt gemaakt in samenwerking met een gastredacteur, die een expert is binnen zijn of haar vakgebied. Dries van Noten, Rem Koolhaas, Eva Marie Westbroek, Hussein Chalayan, Jessica Durlacher en Leon de Winter, Adrian van Hooydonk, Erwin Olaf, Benedikt Taschen, Lidewij Edelkoort, Wim Pijbes, Piet Hein Eek en Haider Ackermann gingen Corbijn al voor.

Bekijk hieronder de trailer van de film 'A Most Wanted Man', verfilmd door Anton Corbijn. De film komt op 22 november 2013 uit.

afbeelding van Ymke Frijters

Ymke Frijters | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ymke