Noorderlicht: Workshop Stuart Franklin

Julian 483 0
De wereldberoemde magnumfotograaf Stuart Franklin zal tijdens zijn bezoek aan de Noorderlicht Fotomanifestatie een vierdaagse workshop geven. Aanmelden kan tot 28 augustus, uit de inzendingen worden maximaal tien deelnemers geselecteerd.

De workshop ‘Passing Through’ wordt georganiseerd door Noorderlicht in samenwerking met Magnum Photos. Stuart Franklin zal de deelnemers begeleiden bij het documenteren van ‘beweging’ in de stad Groningen. Dit in relatie tot het handelsverleden van de stad, het studentenleven en de bijnaam ‘world cycling city’. De resulterende foto’s worden na de workshop tentoongesteld aan het publiek, tijdens de Noorderlicht Fotomanifestatie.

Deelname kost 600 euro, inclusief vier hotelovernachtingen (8 tot 12 september), lunch en zes tentoonstellingsprints (30x40 cm). Tien fotografen kunnen meedoen aan de workshop, een eigen camera en laptop zijn vereist. Aanmelden kan tot 28 augustus 23:00 via het aanmeldformulier. De organisatie selecteert de tien deelnemers uit alle aanmeldingen.

Noorderlicht Workshop – Passing Trough
www.magnumphotos.com/stuartfranklin
www.stuartfranklin.com