NOOR workshop in Amsterdam

NOOR workshop Amsterdam door Alixandra Fazzina en Sebastián Liste

Fabienne Keijzer 1171 0
NOOR organiseert in samenwerking met FOTOfactory een vierdaagse workshop in Amsterdam. Tijdens deze workshop, geleid door Alixandra Fazzina en Sebastián Liste, wordt er gefocust op verschillende aspecten van documentaire fotografie.

NOOR Foundation 

Prijswinnende fotografen Alixandra Fazzina en Sebastián Liste zijn aangesloten bij NOOR, een internationale non-profit organisatie voor fotojournalisten. NOOR zorgt voor de creatie en distributie van werken van fotojournalisten met het doel om een bijdrage te leveren aan de visuele geschiedenis van de mensheid. Samen met deze fotojournalisten organiseert de NOOR Foundation onder andere workshops.

NOOR workshop in Amsterdam 

Fazzina en Liste zullen in Amsterdam praten over hun ervaringen als fotojournalisten. Participanten worden uitgedaagd om met een kritische blik naar hun werk te kijken. Er wordt nauw samengewerkt in informele sfeer met een compacte groep van maximaal 20 deelnemers. De vierdaagse workshop met Alixandra Fazzina en Sebastián Liste vindt plaats van 24 tot en met 27 november 2016 in de FOTOfactory aan de Keizersgracht in Amsterdam. Je kunt je nog aanmelden tot 23 oktober. De prijs voor deze workshop is 615 euro, exclusief btw.

DIGIFOTO Pro 

Er zijn veel bekende fotografen aangesloten bij NOOR, zo ook Stanley Greene, waarvan je een bijzonder inspirerend interview kunt lezen in DIGIFOTO Pro magazine dat 1 december in de winkels ligt.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne