NOOR-Nikon Masterclass documentairefotografie in Amsterdam

Julian 1201 0
Fotoagentschap NOOR en Nikon roepen professionele fotografen op om hun portfolio in te zenden voor de NOOR-Nikon Masterclass documentairefotografie. Het vijfdaagse evenement vindt plaats van 16 tot 20 november in Amsterdam. Deelname is gratis voor de vijftien geselecteerde fotografen.

Tijdens de vijfdaagse masterclass zullen drie NOOR-fotografen hun ervaringen delen, portfolio's bespreken en uitleg geven over fotobewerking en het ontwikkelen van verhalen. De organisatie kiest vijftien deelnemers uit, die gratis deel mogen nemen aan de masterclass. Lunch en drankjes zijn inbegrepen, accomodatie en vervoer dient zelf geregeld te worden.

Aanmelden

Documentairefotografen en fotojournalisten uit Nederland, Belgiƫ, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland kunnen zich aanmelden voor de masterclass. Je komt in aanmerking als je twee tot drie jaar professionele ervaring hebt als documentair fotograaf of fotojournalist.

Om kans te maken op deelname aan de masterclass dien je een CV, motievatiebrief en portfolio op te sturen. Dat kan tot en met 13 september 2015. Op 2 oktober krijgen de geselecteerde fotografen voor de vijfdaagse masterclass bericht.

Kijk voor meer informatie over de aanmeldprocedure op de website van NOOR.

NOOR en Nikon organiseerden al diverse malen gezamenlijk de Masterclass in Documentary Photography. Eerder in 2015 was er een editie in Belgrado, in 2013 vond het evenement plaats in Tunesiƫ. Het evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij steun van Nikon Europa.