Nog een foto van (een deel van) de OM-D

jesse kraal 1749 0
Al voor de derde keer krijgen we een klein stukje van de Olmpus OM-D te zien, ditmaal van de andere kant van het toestel. Overigens krijgt die camera net als de andere Olympus-camera's met verwisselbaar objectief een naam die begint met 'E-'.

OM-DHoeveel detailfoto's zullen we nog te zien krijgen voordat Olympus de OM-D officieel presenteert? We weten in ieder geval weer niet iets beter hoe de camera er uit gaat zien. 43Rumors kreeg de foto overigens van dezelfde bron die al tweemaal eerder een foto 'lekte'. Op deze afbeelding zien we duidelijk het 'spiegelhuis', waarin hoogstwaarschijnlijk een evf schuilgaat.

E-wat?

Ondanks de terugkeer van de 'OM'-naam, krijgt de camera evengoed een typenummer dat begint met een 'E'. Volgens 43Rumors krijgen we 8 februari de camera in zijn geheel te zien, volgens bronnen is er op die dag een officiƫle Olympus-aankondiging.

Creatief

Een creatieveling ging met de drie foto's aan de slag en maakte een collage van wat we kunnen verwachten:

OM-D

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse