Nog anderhalve maand tot Fotofair 2016

Nog anderhalve maand tot Fotofair 2016

Redactie DIGIFO... 1252 0
Over een ruime maand is het weer tijd voor het grootste fotografie-evenement van de Benelux. Op 28 en 29 mei vind bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek de tweede editie van FotoFair plaats. Een groots tweedaags evenement met onder andere 50 lezingen en 110 workshops & masterclasses.

Tijdens dit evenement kun je onder andere alles te weten komen over studiofotografie of onderwatermacrofotografie tijdens verschillende workshops , steampunkmodellen fotograferen tijdens fotomomenten en BMX rijders op de foto zetten terwijl ze via een hele grote schans ophoog springen en landen op een luchtkussen.

Digiscoping

Dit jaar is het evenement ook geschikt voor natuurliefhebbers. Fotofair voegt dit jaar namelijk ook verrekijkers, telescopen en Digiscoping aan het programma toe. Digiscoping is het fotograferen met een digitale camera door een telescoop of verrekijker. Hierdoor kunnen makkelijk vogels, wildlife en hemellichamen worden vastgelegd. Om Digiscoping meer onder de aandacht te brengen is in samenwerking met Kamer-Express bescloten het entreebewijs te vergoeden bij besteding vanaf €99.- voor verrekijkers, telescopen en digiscoping producten.

Toegang

Een kaartje voor één dag toegang tot de kamera-express beurs en lezingen van Fotofair en Adobe kost €12,50 in de voorverkoop en €15,- aan de deur. Wil je een workshop of masterclass bezoeken, dan moet je hiervoor nog een apart toegangsbewijs bestellen.

Voor meer informatie, het complete programma en het bestellen van kaarten kan je deze website bezoeken.Fotofair

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie