Nikon verzorgt Sport Optics op Spelen 2012

Redactie 1125 0
Het Londense organisatiecomité van de Olympische en Paralympische Spelen (LOCOG) heeft Nikon UK Limited benoemd tot een van de licentiehouders voor Londen 2012. Nikon zal tijdens de spelen Sport Optics verzorgen voor zowel deelnemers en toeschouwers.

Nikon UK Limited, onderdeel van Nikon Corporations, maakt sinds 1917 verrekijkers en zal tijdens de spelen de Sport Optics - waaronder telescopen en laserafstandmeters - verzorgen voor zowel toeschouwers en deelnemers.

Naast de licentie benoemde het LOCOG Nikon UK Limited tot enige leverancier van Sport Optics voor gebruik door toeschouwers op een beperkt aantal olympische en paralympische sporten waar onder zeilen, boogschieten en atletiek.

'Dit is een deal die zowel voor onze merchandise- als sportprogramma's interessant is. Nikon is een bekend merk dat staat om kwaliteit en we zijn blij samen te werken met hen. Hun materiaal zal worden gebruikt om de toeschouwer bij onder meer boogschieten, zeilen en atletiek dichter bij de sporters te brengen', aldus Chris Townsend, commercieel directeur van LOCOG.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie