Tot € 200,- terug

Nikon trakteert: 100 dagen cashback & gratis jubileumproducten

Redactie DIGIFO... 712 0
Het zal je niet ontgaan zijn: Nikon bestaat 100 jaar. En om dit heugelijke jubileum te vieren is Nikon begonnen met een cashback-actie die maar liefst 100 dagen duurt. En koop je in deze 100 dagen een actieproduct, krijg je daar ook nog een leuk extraatje bij.

Koop je in de periode van vandaag tot 22 augustus een Nikon D7200, D500 of D750, dan krijg je tot € 200 euro terug op je rekening en ontvang je een bijzondere lederen draagriem met het 'Nikon 100 jaar logo'. Koop je een geselecteerd objectief ontvang je tot € 150,- terug en een thermosmok met het ontwerp van een Nikon-objectief en schaf je een nieuwe Coolpix-camera aan, dan krijg je € 30,- terug en krijg je een mini-tripod cadeau.Nikon trakteert: 100 dagen cashback Lees ook: Jubileumproducten van Nikon aangekondigd

Nikon 100 jaar

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat het eerste Nikon-product het licht zag. In de afgelopen eeuw is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste cameramerken ter wereld en een begrip in de fotografiewereld. Om dit heugelijke feit te vieren heeft Nikon al een aantal bijzondere jubileumproducten aangekondigd, zoals een kristallen camera en een set spelden, en trakteert het bedrijf op een cashback-actie van 100 dagen.

Kijk voor meer informatie op de actiewebsite van Nikon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie