Testfoto's: Nikon D7100 in Lissabon

Nikon Shooting Tour: Testfoto's D7100 en 18-35mm in Sintra

Julian 3105 0
Tijdens de Nikon Shooting Tour in Lissabon gingen we aan de slag met de D7100 en de Nikkor 18-35mm f/3.5-4.5G. We hebben een flinke verzameling zonnige testfoto's voor je geschoten die je in volledige resolutie kunt downloaden.

Na de presentatie van dinsdagochtend was het tijd om op pad te gaan met de camera's. We besloten te beginnen met de Nikon D7100, want we vermoeden dat dit een camera is die veel van onze lezers aan zal spreken.

Nikon besloot de afgereisde Europese journalisten in een aantal bussen te stoppen en naar Sintra af te reizen. Sintra is een klein plaatjes in het district Lissabon en staat bekend om de fraaie oude huizen, kastelen en prachtige tuinen. Sintra staat dan ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst.

Goed, wij komen niet voor de geschiedenis, maar om de D7100 aan de tand te voelen. De zonnige, rustige omgeving is niet echt het terrein om het vuur zwaar aan de schenen van de camera te leggen. Vrees niet, dat komt nog, we gaan 's avonds op pad voor foto's bij weinig licht en morgen aan de slag met actiefotografie, waarbij we het 51-puntsfocussysteem uitgebreid kunnen testen.

Testfoto's

Voor nu moeten jullie het doen met deze flinke set zonnige testfoto's. We hebben ze allemaal geschoten met de D7100 en de 18-35mm f/3.5-4.5G. De raw-bestanden zijn omgezet met een Camera Standard-profiel in Lightroom 4.4. Bekijk de foto's in het groot of download ze in volledige resolutie via de opties in het menu.

Bewerkingen

Bekijk je liever bewerkte plaatjes? Op Facebook hebben we een verzameling bewerkte foto's geplaatst, want het is eigenlijk zonde om de vele informatie die in de raw-bestanden zit niet te gebruiken.

Sintra
Foto's: Julian Huijbregts