Nikon kondigt KeyMission 80 en 170 aan

Nikon kondigt KeyMission 80 en 170 aan

Senta Bemelman 2247 0
Nikon introduceert tijdens de Photokina de KeyMission 80 en 170 camera’s. Deze actiecamera’s kun je dragen en zijn zo ontworpen dat je ieder dagelijks avontuur in 4K UHD kunt vastleggen

De twee nieuwe actiecamera’s zijn onderdeel van de lijn waar eerder al de KeyMission 360 aangekondigd werd. In de serie draait het bij alle modellen om Ultra High Definition 4K beelden. Alle camera’s zijn direct verbonden met je smartphone door de SnapBridge app voor de KeyMission 80 en de SnapBridge 360/170 app voor de overige modellen.

KeyMission 170

Met de KeyMission 170 film je makkelijk in ultra-wide hoeken 4K-video’s. Het apparaat beschikt over een elektronische VR-functie en heeft een body die waterproof tot op een diepte van 1- meter, shockproof tot op 2 meter en freezeproof tot -10 graden Celcius is. Ook vuil en stof wordt geweerd.

De gebruiker kan kiezen uit verschillende modussen, waaronder de Add Slow Motion, Movie + Photo, Superlapse Movie, Loop Recording en Timelapse Movie. 

KeyMission 80

De KeyMission maakt het mogelijk om gemakkelijk vanuit de hand te filmen. De actiecamera is waterproof tot op 1 meter diepte, shockproof tot 1,5 meter en freezeproof tot een temperatuur van -10 graden. Je rendert gemakkelijk gemaakte 4K-video’s en hebt een tweede camera, speciaal voor selfies. 

Bekijk meer informatie op de website van Nikon.

 

DIGIFOTO Pro & Photokina 2016

DIGIFOTO Pro is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta