Formidabel stuk gereedschap

Nikon kondigt D850 aan

Redactie DIGIFO... 1780 0
Op de 100ste verjaardag van het bedrijf heeft Nikon een nieuwe video uitgebracht waarin ze officieel de nieuwe D850 bekendmaken. De video geeft weinig informatie over de nieuwe camera, maar zegt wel dat de D850 een formidabel werktuig zal zijn voor creatieve professionals.

Deze korte video laat ons nog wel even in het duister over de specificaties van dit nieuwe model, maar laat wel al weten dat de camera zal beschikken over een 8K timelapse-functie en eindeloze details kan vastleggen. Volgens de video kunnen we op een later moment de film Hercules Rising verwachten, die volledig op de D850 is gefilmd, en vermoedelijk worden dan ook alle details bekendgemaakt. De teaser zier er in ieder geval al veelbelovend uit.

Lees ook: D7200, D7500 & D500 - Welke Nikon past bij jou?
Lees ook: High end mirrorless Nikon-camera op komst

Nikon D850 geruchten

Zoals bij elke langverwachtte topcamera is de geruchtenmolen al een tijd lang hard aan het draaien. Zo zou de D850 uitgerust worden met een 46MP sensor, het autofocussysteem van de D5 krijgen en beschikken over een kantelbaar lcd-scherm.

Dit zijn natuurlijk allemaal geruchten en voor de officiƫle specificaties moeten we nog even geduld hebben. Waar zou de D850 volgens jullie aan moeten voldoen?

Kijk voor meer informatie op de website van Nikon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie