Nikon gaat sluiter van sommige D750-camera's repareren

Julian 3111 4
Nikon heeft ontdekt dat de sluiter in sommige exemplaren van de D750, die zijn geproduceerd in oktober en november 2014, niet juist functioneert. De getroffen camera's worden gratis onderzocht en gerepareerd.

In een mededeling op de support-website maakt Nikon bekend dat er een probleem is met de sluiter van sommige exemplaren van de Nikon D750. Dit kan soms leiden tot donkere delen in beeld.

Het gaat om camera's die zijn geproduceerd in oktober en november 2014. Op de support-website kunnen bezitters van de Nikon D750 aan de hand van het serienummer controleren of hun camera onder de getroffen exemplaren valt.

Nikon biedt excuses aan voor het ongemak en belooft de camera's gratis te onderzoeken en te repareren. Ook als de camera niet meer binnen de garantie valt.

Nikon D750

afbeelding van noorderbengel@hotmail.com

is er eigenlijk ook de laatste jaren een Fullframe model van Nikon geweest dat geen problemen had ??? Heb zelf een Crop camera van Nikon, maar ben blij dat ik de overstap naar Fullframe nog niet gemaakt heb.

afbeelding van Shaggy

Dan zou ik lekker op DX blijven werken...

Maar vergeet niet dat ook Canon zijn schare van problemen kent. Zoals met alle nieuwe technieken en producten zullen kinderziektes er in sluipen en pas na enige tijd zichtbaar worden. Niets vreemds, niets geks of unieks voor alleen Nikon.
Dit geld voor alle producten die op deze wereld gemaakt worden. Elektronica, automobielindustrie noem maar op.

Maar het blijft natuurlijk wel leuk om dan een mark te gaan afkraken ofdat ze nooit een fatsoenlijk product hebben kunnen leveren.

afbeelding van Anoniem

D 700. Geen pobleem mee geweest,

afbeelding van Shaggy

Loslatende rubbers en flitsvoet-contact problemen?

Maar ik doe er mijn D700 en D750 niet voor weg hoor...