Nikon Europe lanceert nieuwe website

EleniHoefsloot 1828 0
Nikon Europe lanceert een nieuwe website in 26 talen voor Europa en Zuid-Afrika. De website is geheel opnieuw ontworpen en bevat volgens Nikon nu gebruiksvriendelijke productnavigatie en inspirerende beelden.

De productinformatie is nu gemakkelijk te vinden via navigatie met hulpmiddelen om producten te vergelijken en te selecteren, aldus Nikon. Producten zijn voorzien van voorbeeldfoto's en video's over de belangrijkste productkenmerken. De nieuwe website bevat nog steeds speciale gedeelten voor service en ondersteuning, leden van de pers en professionele fotografen.

Breed publiek

Danielle Walsh, Interactive Marketing Manager, Nikon Europe, legt uit: 'De website is de gezaghebbende bron van informatie over Nikon. Wanneer Nikon nieuwe producten uitbrengt, neemt het verkeer toe tot wel zeven of acht miljoen bezoekers per dag. Daarom hebben we de site opnieuw ontworpen om een zo breed mogelijk publiek te trekken. De website is zowel geschikt voor de bezoeker die zijn eerste compactcamera koopt, als de professionele fotograaf die alle ins en outs van het vak kent.'

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni