I Am Freek

Nikon en Freek Vonk naar de Falklandeilanden

Redactie DIGIFO... 1247 0
Freek Vonk is misschien wel de bekendste bioloog van Nederland, maar dat hij ook een gepassioneerde wildlife-fotograaf is, is minder bekend. Freek Vonk en Nikon hebben nu de handen ineen geslagen en gingen samen op pad naar de Falklandeilanden.

Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens gehoord van Freek Vonk, de enthousiaste bioloog die regelmatig Matthijs van Nieuwkerk kippenvel bezorgde door met giftige spinnen en grote slangen naar De Wereld Draait Door te komen. Maar dat Vonk ook een fanatieke fotograaf is weten weinig mensen. Onlangs is Freek Nikon-ambassadeur geworden en ging samen met een Nikon D810 en een mooie verzameling Nikkor-objectieven naar de Falklandeilanden. Deze reis staat centraal in de nieuwe I Am Freek-campagne van Nikon.

Lees ook: D7200, D7500 & D500 - Welke Nikon past bij jou?

Freek Vonk & Nikon

Voor de I Am Freek-campagne is Freek Vonk op reis gegaan naar de Falklandeilanden, vlak bij Antarctica, om pinguïns te fotograferen. De hele reis is vastgelegd door de vaste videocrew die altijd met Freek meegaat en wordt in drie delen vertoond op de I Am Freek-website. Ook geeft Freek tips voor wildlife-fotografie en is het mogelijk om een Nikon-camera en een gesigneerde foto gemaakt door Freek te winnen.

Kijk voor meer informatie over Nikon en Freek Vonk op deze I Am Freek-website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie