'Night vision' voor digitale fullframe Canon-dslr's

Raymond 781 0
Electrophysics introduceert een 'nachtkijker' voor digitale fullframe Canon-camera's.

De 'Astroscope' 9350EOS-FF plaats je tussen het objectief en de camera en levert groene beelden van nachtscènes. De fabrikant belooft een goede scherpte over de gehele foto. Omdat de nachtkijker tussen het objectief en de camera wordt geplaatst en alle electronische verbindingen 'doorsluist',  behoud je objectiefspecifieke functionaliteit als beeldstabilisatie en autofocus.

Volgens de fabrikant levert de Astroscope zo'n 8 tot 10 stops winst. De helderheid is instelbaar, zodat je bij relatief goedverlichte nachtelijke omstandigheden beeldruis kunt beperken. Volgende de fabrikant blijft vignettering tot een minimum beperkt.

De prijs is opvraagbaar via een contactformulier op de website. De fabrikant leverde al eerder een uitvoering voor fullframe Nikon-dslr's.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond