Na de 'backers' nu voor iedereen

Nieuwste Peak Design tassen vanaf nu verkrijgbaar

Redactie DIGIFO... 1000 0
Afgelopen september liep de meest recente Kickstartercampagne van het Amerikaanse merk Peak Design af, met groot succes. De campagne had een streefdoel van $500.000,- om een viertal nieuwe tassen uit te brengen en resulteerde in een opbrengst van ruim 6.5 miljoen dollar. De eerste tassen zijn inmiddels verstuurd naar de 'backers' van deze campagne en nu zijn de tassen ook verkrijgbaar voor iedereen die het project niet heeft gesteund.

Met het Kickstarterproject wilde Peak Design geld ophalen voor de ontwikkeling van vier verschillende tassen. Twee rugzakken, één van 20 liter en één van 30 liter, een klassieke draagtas, een 'sling' en een buidel voor kleine accessoires. De tassen zijn allemaal helemaal aan te passen aan je persoonlijke behoeftes, zijn weersbestendig en zeer stevig.

Lees ook: Weer een succesvolle Peak Design Kickstarter

 

Peak Design en OnePercentForThePlanet

Peak Design hecht veel waarde aan het milieu en werkt daarom samen met OnePercentForThePlanet. Bedrijven die bij deze stichting zijn aangesloten beloven 1% van de jaarlijkse winst te doneren aan non-profit organisaties die zich hardmaken voor de bescherming van de aarde.

Kijk voor meer informatie op de website van Peak Design, of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie