Nieuwe Virtual-Realitybril van ZEISS

Nieuwe Virtual-Realitybril van ZEISS

Redactie DIGIFO... 1433 0
Zojuist is de tweede generatie mobiele virtual realitybril van ZEISS aangekondigd. De ZEISS VR ONE Plus belooft een verbeterde, hoogwaardige virtual reality-ervaring voor nog meer mobiele apparaten.

De ZEISS VR ONE Plus lijkt qua ergonomie, materiaal en design erg op zij voorganger, maar er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd die de functionaliteit aanzienlijk moeten verbeteren. Zo heeft de nieuwe versie een universele smartphonelade die geschikt is voor elke Android- of iOS-telefoon met een schermgrootte tussen de 4,7 en 5.5 inch. Daarnaast wordt de bril nu geleverd met een verwijderbare hoofdband die het mogelijk maakt om de bril te configureren afhankelijk van je kijkgedrag.
Ook zijn de lenzen nu makkelijk te reinigen door het verwijderen van de witte cover en is de VR ONE Plus goed te gebruiken door brildragers, zonder gebruik te hoeven maken van opzetstukjes.ZEISS VR ONE Plus'Het VR landschap is sterk veranders sinds we de VR ONE in 2014 lanceerden', aldus Franz Troppenhagen van ZEISS. 'De nieuwe VR ONE Plus bril is gebaseerd op de feedback die het bedrijf ontving na de lancering van de voorganger en voldoet aan alle eisen van de snel ontwikkelende VR industrie.

Prijs en beschikbaarheid ZEISS VR ONE Plus

De ZEISS VR ONE Plus is vanaf begin augustus te krijgen voor een adviesprijs van € 129,-.
Voor meer informatie kun je kijken op de website van transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie