Nieuwe versies van Adobe Video- en Audiosoftware

Nieuwe versies van Adobe Video- en Audiosoftware

Redactie DIGIFO... 1735 0
Adobe heeft nieuwe functies bekend gemaakt voor hun professionele audio- en videobewerkingssoftwareprogramma's. De nieuwe software verschijnt voor Adobe Premiere Pro, Adobe Media Encoder, Adobe Audition en Adobe After Effects. De nieuwe software is later in het jaar beschikbaar voor alle Creative Cloud gebruikers.

Premiere Pro en Media encoder krijgen een nieuwe 'Media Management' functie die het mogelijk maakt om videobestanden al te bewerken terwijl het geïmporteerd wordt. Ook maakt de nieuwe software het mogelijk om via een proxy te werken. Als je op een minder goede machine werkt, bijvoorbeeld op een laptop als je onderweg bent, kan je met een kleiner bestand werken en al het werk met één klik overzetten naar het grote bronbestand.

Meer kleur en VR Proof

Door een aantal nieuwe opties in het 'Lumetri kleuren paneel' en 'Lumetri scopes' kan je nog creatiever zijn in je kleurgebruik. Je kan nu met een paar klikken nuances creëren  en snel een persoonlijke draai geven aan je videobeelden. En omdat Virtual Reality heel snel populairder en bereikbaarder wordt, komt de nieuwe versie van Premiere Pro met een handige VR Video workflow. Dit maakt het mogelijk om verschillenden beelden snel aan elkaar te plakken en te zien hoe dit er met een VR bril uit zal zien.Adobe Creative Cloud

Meer informatie

Adobe laat weten dat de nieuwe software nog meer nieuwe functies krijgt, maar laat nog niet weten welke dat zijn. Tijdens de NAB show in Las Vegas maakt Adobe meer bekend en geven ze een demonstratie van de nieuwe software.
Voor meer informatie kan je kijken op deze website.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie