Nu op Kickstarter

Nieuwe veelbelovende filters van Breakthrough Photography

Redactie DIGIFO... 1117 0
De Amerikaanse filterfabrikant Breakthrough Photography is een nieuwe Kickstarter-campagne begonnen om een aantal nieuwe producten te financieren. Zo wil Breakthrough Photography een nieuw ontworpen filterhouder produceren en heeft het bedrijf de eerste ND-filters gemaakt van gehard glas ontwikkeld.

De eerste nieuwe filter van het Amerikaanse bedrijf is de Dark CPL, die een 4-stops ND-filter combineert met een polarisatiefilter. Volgens Breakthrough Photography levert deze filter niet in op scherpte, blijven de kleuren goed behouden en kan je met een gerust hart deze filters gebruiken met een brandpuntsafstand tot 16mm, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vignettering.

Lees ook: Inschuifbaar filter tegen lichtvervuiling

Extreem stevige ND-filters

Ook komt het bedrijf met de eerste ND- en Graduated ND-filters gemaakt van gehard glas. Deze filters zijn speciaal ontwikkeld voor landschapsfotografen die zich op extreme locaties begeven en leveren, net als de Dark CPL, niets in op beeldkwaliteit.

Ook komt Breakthrough Photography met een nieuw ontwikkelde filterhouder die makkelijk met één hand te gebruiken is, maar toch garandeert dat je filters stevig voor je objectief blijven zitten.

Breakthrough Photography op Kickstarter

Om al deze nieuwe producten te  financieren is Breakthrough Photographt een Kickstarter-campagne begonnen. Deze campagne duurt op het moment van schrijven nog tien dagen en de beoogde $ 50.000,- is al ruim opgehaald.

Kijk voor meer informatie en om één van de nieuwe producten te bestellen op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie