Nieuwe update Capture One

Nieuwe update Capture One

Redactie DIGIFO... 2131 0
Phase One heeft zojuist een nieuwe update aangekondigd voor Capture One, het nabewerkingsprogramma van het bedrijf. De nieuwe versie, genaamd Capture One Pro 9.2 mikt op een betere workflow voor zijn gebruikers.

In deze nieuwe versie zitten een aantal nieuwe opties die jouw workflow kunnen versnellen. Zo is Focus stacking met deze nieuwe versie een stuk eenvoudiger en is het makkelijker heeft het programma nu een 'select set' waarmee je een aantal foto's sneller kan bekijken. Ook is het programma met de nieuwe update te gebruiken met nieuwe camera's zoals de Pentax K-1, Nikon D500 en verschillende nieuwe Canon modellen. Bij het uitbrengen van Capture One Pro 9.2 heeft Phase One een video online gezet waarin de nieuwe functies duidelijk worden getoond.

 

Prijs en beschikbaarheid Capture One Pro 9.2

De nieuwe versie van het programma is vanaf nu te downloaden via deze link. Voor gebruikers van Capture One 9.1 is deze update geheel gratis te gebruiken. Gebruikers van  Capture One Pro 7 of acht kunnen updaten naar deze nieuwe versie voor € 99,-. Nieuwe gebruikers kunnen de software aanschaffen voor € 279,-.

Het is ook mogelijk om het programma 30 dagen gratis te proberen, zelfs als je al een proefversie van Capture One 9.1 hebt geprobeerd.

Voor meer informatie over Capture One Pro 9.2 kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie