Nieuwe tassen van Tenba

Redactie 1552 0
Tenba kondigt de nieuwe Vector Collectie aan met verschillende cameratassen. Je hebt keuze uit schouder- en rugtassen. De tassen zijn allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Tenba's nieuwe Vector Collectie omvat kleine en grotere cameratassen voor ‘point-and-shoot’ camera's dslr's, objectieven en flitsers. In de grotere rugzakken heb je bovendien ook ruimte voor andere spullen zoals een paraplu of waterflesje.

Alle tassen zijn verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen Krypton Green, Oxygen Blue, Cadmium Rood en Carbon Black. Tenba laat weten dat ook de kleinere details als ritsen en reinigingsdoekjes zijn aangepast aan de verschillende uitvoeringen.

Bijpassende doekjes

De Tenba-tassen zijn licht en gemaakt van waterbestendige stof zodat je ze ook in natte weersomstandigheden kunt dragen. Ook bevatten de tassen de ‘WeatherWrap’ die je nog meer bescherming biedt tijdens regen, en bijpassende microfiber doekjes om je lenzen te reinigen.


Prijzen

In de Verenigde Staten variëren de prijzen van 12,95 tot 79,95 dollar. Wanneer de tassen  naar Nederland komen en welk prijskaartje daaraan komt te hangen, is nog onbekend.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie