Makkelijk en precies beweging in je video’s

Nieuwe SurfaceONE van edelkrone aangekondigd

Redactie DIGIFO... 1272 0
Wie zich waagt aan video’s en timelapse-beelden wil hier vaak graag wat beweging aan toevoegen. edelkrone heeft nu de nieuwe SurfaceONE aangekondigd, waarmee je zeer makkelijk en heel precies bewegingen toe kan voegen zonder met grote sliders in de weer te gaan.

De SurfaceONE van edelkrone is een klein karretje waarop je je camera kan bevestigen die je vervolgens met je smartphone kan besturen. De SurfaceONE is uitgerust met een laser, waardoor het karretje zeer precies het onderwerp kan centreren en is zeer precies in te stellen. Zo kan je aangeven hoeveel graden het karretje per seconde moet draaien en kan de kop zeer veelzijdige bewegingen maken.

Lees ook: Edelkrone Wing: Nieuwe slider zonder rails

edelkrone

edelkrone is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in rigs voor camera's, gericht op enthousiaste amateurs en professionele foto- en videografen en is niet bang om te innoveren. Zo kwam het bedrijf eerder met de StandPlus, een uniek statief waarmee je je camera gemakkelijk in allerlei posities kan krijgen, en de Wing, een bijzondere slider zonder rails.

Prijs en beschikbaarheid edelkrone SurfaceONE

De edelkrone SurfaceONE is al direct te bestellen en de eerste exemplaren worden over ongeveer vier weken verstuurd. De SurfaceONE is alleen te bestellen via de Amerikaanse website van het bedrijf, maar wordt gratis verzonden over de hele wereld, dus ook naar Nederland en België.

De edelkrone SurfaceONE kost $ 689,99.

Kijk voor meer informatie op de website van edelkrone.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie