ThinkTank Spectral

Nieuwe subtiele ThinkTank-tassen geïntroduceerd

Redactie DIGIFO... 980 0
Cameratassen zijn een hele handige manier om veilig en onbezorgd al je dure gear mee te nemen. Helaas zien veel cameratassen er nog altijd heel erg typisch uit, waardoor deze tassen makkelijk te herkennen zijn voor kwaadwilligen. ThinkTank komt nu met drie nieuwe tassen waarmee je onopvallend al je gear veilig houdt.

De ThinkTank Spectral wordt geleverd in drie maten, de 8, 13 en 15 inch, en elke tas is ontworpen om je camera en objectieven zo goed mogelijk te beschermen tegen de elementen en heeft tegelijkertijd een subtiel design waarmee de tas er niet uitziet als een cameratas vol dure apparatuur. De tassen zijn uitgerust met een magnetische sluiting, waardoor deze niet per abuis open kan blijven staan, en zijn gemaakt van een stevig nylon waardoor deze zeer robuust zijn en langdurig mooi blijven.ThinkTank

Lees ook: Stevig en stijlvol - nieuwe Think Tank fototassen

ThinkTank

ThinkTank is een Amerikaanse camera-accessoirefabrikant die bij het ontwerpen van nieuwe tassen uitgaan van de wensen van fotografen. Als ze merken dat fotografen ergens tegenaan lopen zijn ze er als de kippen bij om een nieuw ontwerp te ontwikkelen dat dat probleem kan oplossen. Zo kwam het bedrijf eerder al met een tas waarbij je een deel makkelijk voor je heup kan draaien zodat je snel bij je gear kan.

Kijk voor meer informatie op de website van ThinkTank of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie