Nieuwe tas met handige Lens Swapper

Nieuwe slimme fototas op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 1363 0
Er zijn ontzettend veel verschillende fototassen op de markt. Toch kon Sal Cincotta geen tas vinden die aan al zijn eisen voldoet. Toen hij helemaal klaar was met de tekortkomingen van zijn huidige fototas, besloot hij zelf achter de ontwerptafel te springen. Het resultaat staat nu op Kickstarter en heeft een aantal zeer interessante features.

De tas is bestand tegen alle omstandigheden. Hij is waterdicht, heeft zachte schuimen binnenpanelen en beschikt over een schokabsorberende beschermingsplaat aan de onderkant. De tas gaat zeer efficiënt om met ruimte en maakt toegang makkelijker dan ooit door middel van een rits aan de zijkant en elastische banden rondom de tas.

Lees ook: Tas én reflector in één: de Flash Bag van Betabrand

Lens Swapper

Eén van de meest veelbelovende features van de tas is de Lens Swapper. Cincotta vond het altijd vreselijk frustrerend om zijn peperdure objectieven op de grond te moeten zetten als hij van objectief wilde wisselen. Om te zorgen dat je nu makkelijk en zonder zorgen van objectief kan wisselen beschikt deze tas over een 'Lens Swapper'. Dit is een stevig bakje aan de zijkant van de tas waar je met alle hartenlust je dure objectieven kan neerleggen zonder het risico te lopen dat ze op de grond vallen. De binnenkant van dit bakje is volledig bedekt met microvezel, zodat jouw objectief vrij van stof blijft. Als je de 'Lens Swapper' niet gebruikt, kan je hem opklappen zodat deze niet meer zichtbaar is.

Wil je meer informatie of wil je deze tas alvast bestellen, kijk dan op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie