Nieuwe Samyang objectief ook voor video

Nieuwe Samyang objectief ook voor video

Redactie DIGIFO... 1838 0
Eerder vandaag plaatsten we een artikel over een nieuw lichtsterk 35mm objectief van Samyang en nu laten we je weten dat er van dit objectief ook een videovariant verschijnt, speciaal gericht op de serieuze amateur of professionele filmer.

Net als het cameraobjectief heeft de Samyang 35mm T/1.3 ED AS UMC een vast brandpuntafstand van 35mm en is het objectief behoorlijk lichtsterk. Door de T markeringen op het objectief wordt het mogelijk gemaakt om erg precies te filmen en door de gekartelde scherpstelring is het objectief standaard te gebruiken met een follow focus systeem. Het diafragma werkt traploos en is door de ontkoppelde diafragmaring stil en soepel in te stellen.Samyang 35mm

Foto- en Videocamera

Dit objectief is te gebruiken met zowel foto- als videocamera's zonder spiegel met een sensor van aps-c en micro 4/3 formaat. Het objectief op hetzelfde opgebouwd als de fotovariant, met negen lenselementen in zeven groepen en negen diafragmabladen.

Samyang Garantie

Samyang verzekert gebruikers ervan dat de objectieven van uitstekende kwaliteit zijn, maar mocht er iets gebeuren, dan kunnen nieuwe gebruikers terugvallen op een verlengde garantie van vijf jaar. Om hier gebruik van de maken moeten nieuwe gebruikers binnen vier weken na aankoop registreren.

Prijs en beschikbaarheid

Net als de videovariant moet dit objectief vanaf eind september/begin oktober in de schappen liggen. Deze variant kost iets meer dan de fotoversie en gaat € 469,99 kosten.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Samyang of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie