Nieuwe Samyang-distributeur geeft vijf jaar garantie

Julian 1848 0
Per 1 januari 2015 heeft de Koreaanse objectievenfabrikant Samyang voor de belangrijkste markten in Europa nieuwe distributeurs benoemd. Transcontinenta is vanaf nu de officiële distributeur voor de Benelux.

Importeur Transcontinenta heeft een flink portfolio met bekende A-merken op gebied van fotografie. De importeur is onder andere verantwoordelijk voor de distributie van Leica, Zeiss, Gitzo en Tamron-producten in Nederland. Per 1 januari is Transcontinenta ook aangewezen als distributeur van Samyang in de Benelux.

Verlengde garantie naar vijf jaar

Per direct gaat Transcontinenta de garantie op Samyang-objectieven verlengen naar twee naar vijf jaar. De verlengde garantie geldt voor producten aangeschaft in de Benelux. Aan een sticker op de doos herken je voortaan of jouw Samyang-objectief in aanmerking komt.

Om hier gebruik van te maken dien je het aangeschafte objectief binnen vier weken na aankoop te registeren via www.transcontinenta.nl/garantie.

Samyang 5 jaar garantie

Camtech nu Samyang-serviceprovider

Vanaf nu is Camtech, de vaste servicepartner van Transcontinenta, ook gecertificeerd om de serviceafhandeling van Samyang-objectieven te coördineren. Mocht je een probleem hebben met een Samyang-objectief, dan kun je nu dus in Nederland terecht voor de afhandeling.

Informatiebronnen

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rond Samyang, dan kan dat nu ook via de nieuwe Samyang Benelux Facebook-pagina. Voorbeeldfoto's van vele Samyang-objectieven vind je op het Flickr-account van Transcontinenta.