Nieuwe Ricoh Theta+ Video app

Nieuwe Ricoh Theta+ Video app

Mark Moed 1317 0
Ricoh heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee je de met de Theta S gemaakte video clips kunt bewerken. De Ricoh Theta+ Video app is beschikbaar voor iOS en Ricoh zegt te werken aan een versie voor Android.


Ricoh Imaging heeft zo veel succes met de nieuwe Theta S dat ze een flinke leveringsachterstand heeft opgelopen. De Theta S is een bijzondere camera met twee fisheye objectieven waarmee je 360 graden foto's en films kunt maken.

Video bewerken met de Ricoh Theta+ Video app

De Ricoh Theta+ Video app biedt de mogelijkheid om de 360 graden video's en time-lapse video's die je met de Theta S hebt gemaakt, te bewerken. Je kunt de video's inkorten en tien verschillende filters toepassen. Het is ook mogelijk om muziek toe te voegen. De app wordt geleverd met muziek, maar het kan ook je eigen muziek zijn.

Ricoh Theta+ Video app voor iPhone 5S

De Ricoh Theta+ Video app is geschikt voor de iPhone 5S en nieuwere modellen. Ricoh werkt ook aan een app voor Android, deze zal in 2016 verschijnen.

Vernieuwde Theta S app

De nieuwe Ricoh Theta+ Video app komt naast de bestaande app waarmee je de Theta S kunt besturen. Deze app is ook vernieuwd, er zijn nu 5 nieuwe filters en je kunt beelden uitsnijden en verkleinen.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark