Nieuwe radiografische flitser van Sony

Nieuwe radiografische flitser van Sony

Jasper van Bladel 805 0
Naast twee nieuwe objectieven komt Sony ook met een nieuwe flitser: de HVL-F45RM. Het is een radiografisch model dat samen kan werken met de ontvanger en afstandsbediening van het merk.

Sony introduceert een radiografische flitser (model HVL-F45RM). Deze werkt naadloos samen met de draadloze FA-WRC1M-afstandsbediening en FA-WRR1-ontvanger, die al eerder zijn uitgebracht. De nieuwe flitser is volgens Sony erg geschikt voor de A7-serie en produceert een zeer hoge lichtopbrengst. Hierdoor wordt het object voldoende belicht, zelfs bij opnamen met indirecte belichting of met een hoge synchronisatiesnelheid (HSS). De HVL-F45RM heeft richtgetal 45.

Radiografisch

Doordat de HVL-F45RM radiografisch is, kan deze gebruikt worden als zender of ontvanger op afstanden tot wel 30 meter. Uiteraard heb je met radiografische aansturing geen last van obstakels, zoals muren, die de communicatie in de weg kunnen staan. Tegelijkertijd wordt de invloed van direct zonlicht op signaaloverdracht en bediening geminimaliseerd.

Met de batterijen van de HVL-F45RM is de flitser 210 keer te gebruiken. Tevens is dit model uitgerust met een lcd-scherm. Daarnaast is de flitser stof- en vochtbestendig en heeft de HVL-F45RM een verbeterd menusysteem.

Prijs

De HVL-F45RM-flitser zal tevens vanaf maart beschikbaar zijn voor ongeveer € 480.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper