Nieuwe Profilux LED-lampen van HEDLER

Nieuwe Profilux LED-lampen van HEDLER

Redactie DIGIFO... 1729 0
Lampenfabrikant HEDLER heeft zojuist twee nieuwe LED-lichtunits aangekondigd. De HEDLER Profilux LED1000 DMX en Profilux LED1000x DMX zijn compacte en lichte lampen en daardoor zeer geschikt voor gebruik op locatie.

Aan de achterkant van de nieuwe lichtunits zitten twee DMX contacten met standaard pin configuratie. Met de bovenste van deze contacten is het mogelijk om de LED lamp aan te sturen en de onderste contact wordt gebruikt om een andere HEDLER LED 1000 lamp aan te sluiten. Deze aansluiting werk dan als een 'pass-through-functie' voor het DMX-signaal. Het instellen van het DMX-adres kan op de lamp zelf waardoor er geen extra accessoire voor nodig is.HEDLER Profilux

HEDLER LED-licht

HEDLER belooft dat de lampen LED-licht genereren van daglichtkwaliteit met een lichttemperatuur van ongeveer 5600K en een CRI van kleiner dan 95. De lampen geven continu, flikkervrij licht met één vermogen van 185Watt en 135 lm per Watt. Een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met een 800 Watt halogeenlamp. Verder heeft deze lamp een speciale, actieve maar stille LED koeling, waardoor deze uitermate geschikt is voor video-opnamen en een gemiddelde levensduur heeft van circa 50.000 uur.

Prijs en beschikbaarheid

De HEDLER Profilux LED1000 DMX en Profilux LED1000x DMX zijn binnenkort verkrijgbaar en gaan respectievelijk € 1.119,- en € 1.249,- kosten.

Voor meer informatie over de HEDLER Profilux lampen kun je kijken op de website van Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie