Nieuwe prijzen voor weekwinnaars

jesse kraal 3082 2
Elke week belonen we de mooiste foto die in die week werd geüpload naar onze Lezersgallery met een ereplaats op de website en een leuke prijs. Voor de aankomende weken hebben we weer mooie prijzen voor je klaar staan. Je maakt wekelijks kans op urenlang leesplezier!

Onder het motto 'je bent nooit uitgeleerd' belonen we de aankomende vijf weken de beste foto's uit de Spotlight-selectie van de Lezersgallery met een leerzaam boekvan uitgeverij Librero. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Weekwinnaar #4-2012

Fotografen zijn vaak zelf nog al cameraschuw, terwijl je zelf juist het meest geduldige model bent. Met het boek 'Zelfportretten fotograferen' van Natalie Dybisz leer je hoe je jezelf het beste op de gevoelige plaat kan vastleggen

Librero

Weekwinnaar #5-2012

'Mag het licht uit?' De winnaar van week vijf kan zich gaan uitleven op zwoele en sensuele fotografie met het boek 'Sensuele digitale fotografie' van Critsey Rowe. In 160 pagina's leer je alles over de voorbereiding, make-up, kleding (uit) en meer.

Librero

Weekwinnaar #6-2012

Bijna elke dslr kan het tegenwoordig: filmen. Fotografen daarentegen zijn over het algemeen een stuk minder bedreven in het filmen met een digitale spiegelreflexcamera. Met 'Digitaal filmen met de SLR' van Adam Juniper en David Newton kun je filmen onder de knie krijgen.

Librero

Weekwinnaar #7-2012

Landschapsfotograaf Ansel Adams gebruikte analoge camera's met negatieven zo groot als een A4'tje. Leerzaam om eens naar te kijken, maar met een dslr heb je aan een groot deel van zijn werkwijze niet zo veel. Daar komt het boek 'Digitiale landschapsfotografie' van Michael Frye om de hoek kijken.

Librero

Weekwinnaar #8-2012

Boeken over photoshop zijn er in overvloed, maar deze springen vaak van de hak op de tak. Met 'Photoshop portretten' van Duncan Evans en Tim Shelbourne weet je wat je kunt verwachten: Maak je portretfoto's nog beter met Photoshop.

Librero

Met dank aan uitgeverij Librero voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Shaggy

Dat zijn hele mooie prijzen. Super hoor :)

afbeelding van Martin Bokschoten

Fantastisch. Zit leuk leesvoer bij.