Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Waardebon CanvasCompany.nl

Julian 2644 2
Iedere week benoemen we onze favoriete foto uit de Lezersgallery tot weekwinnaar. Naast eeuwige roem levert je dat ook een leuke prijs op. De komende vijf weken is dat een waardebon van CanvasCompany.nl ter waarde van 54 euro!

In 2004 was CanvasCompany.nl een van de eerste bedrijven in Nederland waar je foto's op canvas af kon laten drukken. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en heeft CanvasCompany.nl meer dan 500.000 doeken afgedrukt.

Ben jij de weekwinnaar? Dan belonen we je met een tegoedbon ter waarde van 54 euro die je kunt besteden aan een afdruk naar keuze. Met dit bedrag kun je bijvoorbeeld een canvas van 50x70cm bestellen. Een goede gelegenheid om eens wat nieuws aan de muur te hangen dus!

We geven vijf tegoedbonnen weg, iedere vrijdag één. Vrijdag 12 april kiezen we de eerste weekwinnaar uit die deze prijs tegemoet kan zien.

Zo doe je mee

Kans maken? Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! Wij kiezen dagelijks de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Met dank aan CanvasCompany.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

CanvasCompany

afbeelding van Pia Witte

Ik wil graag een foto opsturen naar de Lezersgallery van CanvasCompany. Maar waar kan ik deze vinden?

bij voorbaat dank

afbeelding van jesse kraal

Beste Pia,

Foto's kunnen worden toegevoegd aan onze eigen lezersgallery (KLIK!) waaruit wij vervolgens elke week een winnaar kiezen. Succes!